Reacties

Simon
2 maanden geleden

Ik heb een paar behandelingen van Bianca ontvangen. Elke behandeling is weer zo anders doordat ze heel goed aanvoelt wat ik op dat moment nodig heb. Met de zachtheid en het vertrouwen die ze me geeft dat alles goed is en er mag zijn, dat het veilig is en ik word gedragen, heb ik langzaam mijn weerstand meer los kunnen laten en mijn verdriet kunnen toelaten.

Tijdens de laatste behandeling heb ik echte verbinding gevoeld met mezelf. Mijn eigen trillingen, mijn eigen klanken. Dit was intens, ontroerend en zo bijzonder om te voelen. Eindelijk heb ik gevoeld hoe het is om thuis te zijn in mezelf.

Bianca, dank je wel voor dit prachtige cadeau. Je hebt me thuis gebracht.

Fran├žois
8 maanden geleden

Klank schaal behandeling genomen bij Bianca. In eerste instantie sceptisch aangezien ik nuchter ingesteld ben. Behandeling prettig verlopen. Bianca bereid zich goed voor door vooraf allerlei vragen te stellen en in te zoomen op de persoonlijke situatie. Neemt rustig de tijd tijdens de behandeling. Ik werd erg ontspannen van de Behandeling en emoties kwamen los. Na afloop was ik erg moe. Dagen erna voelde ik me steeds beter. Heeft me energie opgeleverd, een echte aanrader!

Roos
8 maanden geleden

Bianca heeft mij met veel deskundigheid en zachtheid geholpen meer naar mijn lijf te luisteren en het nu te voelen. Ze voelde goed aan waar mijn blokkades zaten.
Alle studies op haar vakgebied heeft ze serieus aangepakt, ook zelf is zij hierdoor gegroeid in haar vak. Iedereen kan zich coach noemen, Bianca is echt helend.

Reactie plaatsen