Wat is Energetic SoundTouch? 

Via de EST methode worden dieper gelegen klachten, onrust, onvrede en emoties uitgevraagd op bijvoorbeeld FEMSO niveau: Fysiek/ Emotioneel/ Mentaal/ Spiritueel/ Onbewust en onbekwaam. Zijn het klachten van jou of draag je de klacht/ last/ emotie van de ander? Met verschillende technieken lees ik het lichaam uit en zet ik een specifieke behandeling in. 

Een behandeling gericht op jouw klacht, emotie, thema, chakra en/ of vraag. Ik help je weer op weg naar je ziel, je eigen ik en je kracht. 

Wat doet Energetic SoundTouch?

Het is een alternatieve vorm die gebaseerd is op het idee dat het menselijk lichaam bestaat uit energie, en dat onevenwichtigheden of blokkades in deze energiestroom kunnen leiden tot fysieke, emotionele of mentale problemen/ klachten. Door het werken met energievelden en het stimuleren van energiepunten in het lichaam, zoals bijvoorbeeld reflexologie en het werken met stemvorken probeer ik deze blokkades op te heffen en het natuurlijke energie- evenwicht te herstellen. Deze vorm kan o.a. worden ingezet bij klachten zoals stress, angst, pijn en vermoeidheid. Het helpt je o.a. met de bewustwording van je patroon, thema, klacht en emotie. 

Het helpt je om je veranderingen in beweging te zetten. 

Hoe ziet een behandeling eruit? 

Voor aanvang van de behandeling stuur ik je een intake formulier toe. Deze stuur jij 2-3 dagen voor afspraak ingevuld retour. N.a.v. het intake formulier en aanvullend kort intake gesprek tijdens onze afspraak, wordt de behandeling uitgezet. 

Hiervoor zal ik verschillende technieken gebruiken en jou zo nu en dan tijdens de behandeling in meenemen.

In de meeste gevallen zal de behandeling op de massagetafel plaatsvinden. Je kleding blijft aan, schoenen zijn uit.